Oliver Grano
Rasten och att skaffa kompisar var Oliver Granos starkaste ämnen i skolan. Samma egenskaper har han idag användning av när han ska sprida glädje och skapa upplevelser.
Jag flyttade till Norge efter studenten och fick jobb som nattreceptionist på ett hotell vid Gardemoen flygplats. Efter något år flyttade jag tillbaka till Sverige för att läsa socionomprogrammet. Men jag kom snabbt på att jag vill jobba med glada människor, och återvände till hotellbranschen. Där fick jag testa på flera olika roller och älskade pulsen, tempot och att se till så att gästerna var glada. Under den här tiden var jag också med och arrangerade flera events på hotellet, och jag gick alla interna utbildningar jag kunde och blev till slut shift leader.
Jag brukar säga att mitt starkaste ämne i skolan var att ha rast och skaffa kompisar. Jag älskar att sprida glädje och vara social. Och det är lite av samma egenskaper jag får använda på jobbet. Att skapa upplevelser och bemötande som får en nedstämd gäst att le triggar mig.
Idag är jag hotellchef på Eurostop i Örebro och ansvarar för att både gäster och medarbetare mår bra. Mycket handlar om att finslipa och vara kreativ för att alltid bli lite bättre. Vägen hit har varit riktigt rolig och hotellbranschen har varit en perfekt plats för mig som har myror i brallan och inte vill sitta still i skolbänken.
Oliver Grano
Rasten och att skaffa kompisar var Oliver Granos starkaste ämnen i skolan. Samma egenskaper har han idag användning av när han ska sprida glädje och skapa upplevelser.
Jag flyttade till Norge efter studenten och fick jobb som nattreceptionist på ett hotell vid Gardemoen flygplats. Efter något år flyttade jag tillbaka till Sverige för att läsa socionomprogrammet. Men jag kom snabbt på att jag vill jobba med glada människor, och återvände till hotellbranschen. Där fick jag testa på flera olika roller och älskade pulsen, tempot och att se till så att gästerna var glada. Under den här tiden var jag också med och arrangerade flera events på hotellet, och jag gick alla interna utbildningar jag kunde och blev till slut shift leader.
Jag brukar säga att mitt starkaste ämne i skolan var att ha rast och skaffa kompisar. Jag älskar att sprida glädje och vara social. Och det är lite av samma egenskaper jag får använda på jobbet. Att skapa upplevelser och bemötande som får en nedstämd gäst att le triggar mig.
Idag är jag hotellchef på Eurostop i Örebro och ansvarar för att både gäster och medarbetare mår bra. Mycket handlar om att finslipa och vara kreativ för att alltid bli lite bättre. Vägen hit har varit riktigt rolig och hotellbranschen har varit en perfekt plats för mig som har myror i brallan och inte vill sitta still i skolbänken.