Ida Lager
Tempot och pulsen på jobbet får Ida Lager att känna sig levande samtidigt som hon varje dag lär sig något om andra människor.
Det bästa med mitt jobb är tempot som får mig att känna mig levande. Jag älskar pulsen på hotell och att det alltid händer något. Det ger mig många perspektiv och utvecklar min förmåga att hantera mängder av olika situationer. Samtidigt får jag träffa många människor med olika bakgrunder, ålder och förväntningar. Varje dag lär jag mig något om andra människor och får samarbeta med fantastiska kollegor.
Jag hade mitt första jobb på restaurang som 15-åring. Under gymnasiet jobbade jag alltmer och lärde mig också mycket. Något år efter gymnasiet bytte jag bransch helt men kände snabbt att jag saknade att jobba med människor och att ge service. Jag startade då ett eget företag med en kompis som inriktade sig mot kortspel på barer. Där fick jag verkligen vara kreativ och utveckla andra. Just att ha ett eget företag och göra det jag själv ville på mitt eget sätt var superkul! Tyvärr kom pandemin och det var omöjligt att fortsätta. I stället blev det receptionen på Elite Park Avenue Hotel och efter något år fick jag möjligheten att ta mer ansvar som Front Office Supervisor, och det är där jag är just nu.
Viktigast för att trivas i besöksnäringen är att man vill utvecklas. Det finns så många områden att växa inom och så många yrken man inte vet om. Jag tror man trivs allra bäst om man vill testa nya saker och träffa människor.
Ida Lager
Tempot och pulsen på jobbet får Ida Lager att känna sig levande samtidigt som hon varje dag lär sig något om andra människor.
Det bästa med mitt jobb är tempot som får mig att känna mig levande. Jag älskar pulsen på hotell och att det alltid händer något. Det ger mig många perspektiv och utvecklar min förmåga att hantera mängder av olika situationer. Samtidigt får jag träffa många människor med olika bakgrunder, ålder och förväntningar. Varje dag lär jag mig något om andra människor och får samarbeta med fantastiska kollegor.
Jag hade mitt första jobb på restaurang som 15-åring. Under gymnasiet jobbade jag alltmer och lärde mig också mycket. Något år efter gymnasiet bytte jag bransch helt men kände snabbt att jag saknade att jobba med människor och att ge service. Jag startade då ett eget företag med en kompis som inriktade sig mot kortspel på barer. Där fick jag verkligen vara kreativ och utveckla andra. Just att ha ett eget företag och göra det jag själv ville på mitt eget sätt var superkul! Tyvärr kom pandemin och det var omöjligt att fortsätta. I stället blev det receptionen på Elite Park Avenue Hotel och efter något år fick jag möjligheten att ta mer ansvar som Front Office Supervisor, och det är där jag är just nu.
Viktigast för att trivas i besöksnäringen är att man vill utvecklas. Det finns så många områden att växa inom och så många yrken man inte vet om. Jag tror man trivs allra bäst om man vill testa nya saker och träffa människor.