William Reimertz Kappel
Mötet, att lägga pussel och skapa unika upplevelser är det roligaste med William Reimertz Kappel jobb
Det roligaste med mitt jobb är definitivt de sociala mötena. Varje dag är fulla av sådana och jag lär mig hela tiden något nytt. Jag ser de lite som ett spel eller ett pussel. Det handlar om att snabbt lista ut vad gästen förväntar sig av mig. Vill de att jag ska vara rolig, eller ”bara” kunnig om mat och dryck? Det är utmaningen att förstå och sedan leverera det de vill ha som gör jobbet så spännande. Att kunna ge någon en positiv upplevelse, även om det bara är en liten del av deras dag, känns väldigt givande.
Min karriär började på en restaurang i skärgården. Det var en utmanande tid för mig personligen, men jag lärde mig mycket om mig själv och andra den sommaren. Det stärkte mitt självförtroende och självkänsla något enormt. Efter det hamnade jag på Sturebadet, där jag nu har varit i snart 5 år. Jag trivs fantastiskt bra – det är en underbar arbetsplats där jag får möta människor från olika kulturer och bakgrunder. Det är en otroligt lärorikt och jag lär mig dagligen nya saker om mig själv, livet och världen.
Det jag skulle säga är den viktigaste egenskapen för att trivas i detta yrke är ett genuint intresse för andra människor och att möta dem. Det är grundläggande för arbetet. Och om du är duktig på det kommer gästerna att märka det. Du påverkar deras upplevelse och kan göra den personlig och minnesvärd.
William Reimertz Kappel
Mötet, att lägga pussel och skapa unika upplevelser är det roligaste med William Reimertz Kappel jobb
Det roligaste med mitt jobb är definitivt de sociala mötena. Varje dag är fulla av sådana och jag lär mig hela tiden något nytt. Jag ser de lite som ett spel eller ett pussel. Det handlar om att snabbt lista ut vad gästen förväntar sig av mig. Vill de att jag ska vara rolig, eller ”bara” kunnig om mat och dryck? Det är utmaningen att förstå och sedan leverera det de vill ha som gör jobbet så spännande. Att kunna ge någon en positiv upplevelse, även om det bara är en liten del av deras dag, känns väldigt givande.
Min karriär började på en restaurang i skärgården. Det var en utmanande tid för mig personligen, men jag lärde mig mycket om mig själv och andra den sommaren. Det stärkte mitt självförtroende och självkänsla något enormt. Efter det hamnade jag på Sturebadet, där jag nu har varit i snart 5 år. Jag trivs fantastiskt bra – det är en underbar arbetsplats där jag får möta människor från olika kulturer och bakgrunder. Det är en otroligt lärorikt och jag lär mig dagligen nya saker om mig själv, livet och världen.
Det jag skulle säga är den viktigaste egenskapen för att trivas i detta yrke är ett genuint intresse för andra människor och att möta dem. Det är grundläggande för arbetet. Och om du är duktig på det kommer gästerna att märka det. Du påverkar deras upplevelse och kan göra den personlig och minnesvärd.