Teresa Ivar
Teresa Ivar älskar att få smitta och smittas av glädje tillsammans med gästerna. Samtidigt kan hon få utlopp för sin rastlöshet och kreativitet på jobbet.
Glada gäster smittar, vilket gör att jag har väldigt kul på jobbet. Förutom gästmötet är det bästa med mitt jobb tempot och den ständiga rörelsen, det händer alltid något. Som person är jag nyfiken och blir lätt rastlös och det har verkligen varit en tillgång i den här branschen. Det har öppnat upp dörrar och gjort att jag fått stora möjligheter att utvecklas, både som människa och professionellt.
På min väg till där jag är idag har jag gjort det mesta. Första jobbet var på nattklubb och därefter som nattis – receptionist på hotellet under natten. Därifrån började jag servera på hotellets restaurang och fick mer gästkontakt, vilket jag tyckte var superkul. Samtidigt ökade mitt intresse för entreprenörskap och vad som skapar framgångsrika företag, och jag började läsa ekonomi på Yrkeshögskolan. De kunskaperna hjälpte mig till dagens roll där jag har ansvar för budget, drift, personal och affärsutveckling.
Visst har det ibland varit nervöst att prova nya jobb, men jag har hela tiden visat att jag vill framåt och tagit chansen när den kommit. Självförtroende växer med varje lyckat försök och jag har alltid känt att jag utvecklats.
Teresa Ivar
Teresa Ivar älskar att få smitta och smittas av glädje tillsammans med gästerna. Samtidigt kan hon få utlopp för sin rastlöshet och kreativitet på jobbet.
Glada gäster smittar, vilket gör att jag har väldigt kul på jobbet. Förutom gästmötet är det bästa med mitt jobb tempot och den ständiga rörelsen, det händer alltid något. Som person är jag nyfiken och blir lätt rastlös och det har verkligen varit en tillgång i den här branschen. Det har öppnat upp dörrar och gjort att jag fått stora möjligheter att utvecklas, både som människa och professionellt.
På min väg till där jag är idag har jag gjort det mesta. Första jobbet var på nattklubb och därefter som nattis – receptionist på hotellet under natten. Därifrån började jag servera på hotellets restaurang och fick mer gästkontakt, vilket jag tyckte var superkul. Samtidigt ökade mitt intresse för entreprenörskap och vad som skapar framgångsrika företag, och jag började läsa ekonomi på Yrkeshögskolan. De kunskaperna hjälpte mig till dagens roll där jag har ansvar för budget, drift, personal och affärsutveckling.
Visst har det ibland varit nervöst att prova nya jobb, men jag har hela tiden visat att jag vill framåt och tagit chansen när den kommit. Självförtroende växer med varje lyckat försök och jag har alltid känt att jag utvecklats.